2012. január 14., szombat

Köszöntő! :)

Mindenkit sok szeretettel üdvözlök a blogomon! A nevem : Eszter. Sok mindent tervezek de elsősorban a varrás lesz a blog témája! Főleg gépi munkák, de előfordulhat kézi, és esetleg más technikai kézművességek! Aki szeret varrni és alkotni annak tetszeni fog a blogom! nem vagyok profi de amatőr sem! Szeretek varrni de nem varrónő vagyok! Egyszerűen hobbiból szoktam alkotni! :) Ez az idő amikor teljesen kikapcsolok és elfelejtek minden gondot, bajt! Meg hát az se rossz érzés mikor megdicsérnek hogy "ez nagyon szép lett"! Remélem nektek is tetszeni fog a blogom, és esetleg tapasztalatot cserélhetünk! Szívesen fogadok el tanácsokat és esetleg én is adhatok! Nézzétek és próbáljátok ki amiket csinálok! Ha sikerült írjátok meg kommentbe! És azt is ha esetleg másképpen csináltátok, ha esetleg könnyebb módon alkottatok! Minden véleményetekre kíváncsi vagyok úgyhogy ne sajnáljátok az időt és írjatok!

Ha esetleg egyéni kérésetek van akkor írjatok erre az emailra:  esztivarrodaja@citromail.hu


                                                      Pár kép a varrógépemről és néhány munkámról:                                                                           Varrógépem!


Tároló tasak!


Mini terítő!


Terítő!2 megjegyzés:

  1. Ügyes munka,lehet tanulni! Örülök,hogy első olvasód lettem! Várom a következő bejegyzésed!Üdvözlettel! Terike

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Én is örülök hogy ön lett az első olvasóm! Már belekezdtem több munkámba is csak felrakni kéne a képeket róluk/:)

    VálaszTörlés